Enduristan - Over Ons

''

Overland Adventure is een motorfiets expeditie bedrijf gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor touring en lange on en off-road reizen met passie voor technische perfectie en kwaliteitsnormen die uw droomreis mogelijk maken.

In het doolhof van de enorme hoeveelheden onderdelen en accessoires aangeboden in de markt van vandaag, Overland Adventure investeerd tijd en kapitaal om producten en onderdelen te testen en ervoor te zorgen dat ons productaanbod past voor het doel en betrouwbaar. De schappen van ons magazijn zijn bijna vol met producten die we nooit zullen gebruiken of aanbieden. Sommige van deze producten zijn bekende merken die je overal kan kopen, maar wij zullen deze zeker niet aanbieden. We zouden onszelf graag zien als de mythe busters van motorfiets onderdelen en accessoires. We hebben de producten gebruikt en misbruikt om te differentiëren tussen gizmo's en betrouwbare en bruikbare producten en bieden u alleen wat wij denken dat een goed product is. We staan bekend om de producten op een harde ondergrond te slaan om te zien of het zal doen wat het zegt dat het zal doen of niet doen.

Hoe zijn we hier gekomen? we hebben veel gereisd via verschillende wegen en met verschillende toestellen op de weg en off-road met Land Rovers, Motorfietsen en een expeditie geprepareerde Unimog. We hebben gekampeerd, getrailed, gedoken en ga zo maar door. Uiteraard hebben we gebruik gemaakt van apparatuur tijdens het reizen en we zijn zo vaak gefrustreerd met goedkope en dure producten die we hebben gekocht en waardoor we in de steek zijn gelaten. Door onze ervaringen bieden wij u daarom het beste aan van wat er op de markt te krijgen is.