Welkom bij Enduristan Benelux

In Enduristan land ben je een avonturier die zijn dromen najaagt. Je weet het verschil tussen goed, beter of best! Je hebt de beste uitrusting en je bent op weg!

Enduristan producten zijn gemaakt voor een doel. Een motor die overladen is met uitrusting ziet er stoer uit. Maar je weet ook dat buiten de extra benzine tankjes en cylinders, volume niets extra’s brengt!

Als we aan het toeren zijn nemen we mee wat we ook echt nodig hebben. En wat we meenemen moet zijn waarvoor het bedoeld is, zonder compromise! Het moet van de hoogste kwaliteit zijn zodat we erop kunnen vertrouwen. Wij bij Enduristan hebben niet als doel om een breed scala aan producten aan te bieden. We willen de beste producten aanbieden! Producten die doen waarvoor ze gemaakt zijn! Zonder compromise! Werever you ride!

Nieuw Producten 2022
zoek
 
powered by myShop.com
Werken met Enduristan - Lyndon Poskitt - Dakar Rider

Afrika begint

 

Het is eindelijk hier, AFRIKA! Nieuw continent, nieuwe partnerschappen, nieuwe kleuren en nieuwe voice-over.
Als ik aankom in Kaapstad, Zuid-Afrika, is het tijd voor de gebruikelijke aankomst, het ophalen van de fiets, het opruimen en assembleren van een nieuw continent. Deze keer echter, met bijna 200.000 km op de fiets, besloot ik dat een volledige verbouwing in orde was, inclusief een nieuwe jas voor Basil (de fiets) voordat het avontuur begint. Een aflevering vol motor- en fietsherbouw, enkele handige technische tips en het afronden van mijn eerste proefwedstrijd in meer dan 25 jaar! #onit #racestoplaces #basilbike #africa


Klik op de foto
  • 1 -